Mások által elrontott sminktetoválás javítás, kiszedése, megunt tetoválások eltávolítása

Egyedülálló Rejuvi® féle tetoválás kiszedési eljárás.


Eljárást 1990-es évek első felében kezdték kifejleszteni és alkalmazni elrontott vagy megunt sminktetoválások és testtetoválások kémiai úton történő kiszedése céljából. nem végzek addigra.

Mivel a testtetoválások általában mélyebben (esetenként sokkal mélyebben) helyezkednek el, mint a sminktetoválások vagy a természetes eredetű (pl.: melanian alapú) pigmentációk, ezért a kiszedés technikája is eltérő ezekben az esetekben. Az eljárás leginkább a tradicionális inorganikus festékek kiszedésére alkalmas. Előfordulhat, hogy a teljes kiszedéshez - főleg régebben használt egyes festékek esetében - 2 vagy 3 kezelésre is szükség lehet 3 hónapos intervallumokban. Az sem kizárt, hogy egyes polimer alapú festékek esetében, egyáltalán nem alkalmazható az eljárás. Minden esetben ezért, első alkalommal egy kis felületen (1 cm2) próbakezelés végzése javasolt.Tetoválás eltávolítás

Tetoválás eltávolításAz eljárás technikailag nagyon hasonlít a hagyományos tetoválásra, azzal a különbséggel, hogy ez esetben nem festéket, hanem egy speciális anyagot tetoválunk be, lehetőleg a bőrnek ugyanabba a rétegébe, ahol a kiszedendő festék található. Logikus tehát, hogy ezt az eljárást azok a szakemberek tudják a legsikeresebben alkalmazni, akik már megfelelő gyakorlattal rendelkeznek a sminktetoválás ill. a testtetoválás területén.

Előzetes helyi érzéstelenítés után, a Rejuvi tetoválás kiszedő emulzió a festékrétegbe juttatva egy olyan komplexet alkot a festék molekulákkal, amelyet a bőr, mint idegen anyagot, kilök magából. A folyamat során a komplex a bőrfelszín felé migrál, majd a bőrfelszínen kiakakult varréteggel együtt egy idő után (kb. 7 - 25 nap)leválik. Tulajdonképpen a varral együtt a festék (vagy legalábbis egy része) is búcsút int a bőrnek. A kiszedett tetoválás helyén egy rózsaszín és igen érzékeny friss bőr lesz található, amelyik a teljes gyógyulás és az esetleges hegképződés elkerülése érdekében feltétlenül napi rendszeressel vézett otthoni speciális utókezelést igényel: Rejuvi super soothing gyulladás csökkentő krém + Zeraderm vagy Kelo-cote gél (sminktetoválások extrakciója után 1 - 3 hónapig, testtetoválások esetén 3 - 6 hónapig).Tetoválás eltávolítás ár:
(max: 1-2 cm2 )! 15.000 Ft


Bejelentkezés>>> • Tetoválás eltávolítás képek


 • Tetoválás eltávolítása

  szemöldök tetoválás javítás

  Szemöldök körvonalát kiszedővel eltávolítottam 4alk. után teljesen eltűnt.

  Bejelentkezés: 06 20 228 1774  Bejelentkezés-időpontkérés


  Szemöldök
  Szemhéj
  Szájkontúr
  Szájsatír
  Száj félsatír
  Orvosi tetoválás
  Tetoválás eltávolítás
  3d sminktetoválás
  Hétfő:
  Kedd:
  Szerda:
  Csütörtök:
  Péntek:
  Szombat:
  Név:
  Telefonszám:
  E-mail:
  Üzenet: