szemöldök tetoválás, kozmetikai sminktetoválás, tartos smink

Egyéniségedhez megfelelő Sminktetoválás személyre szabott természetes hatású.

Sminktetoválás a nap 24 órájában biztosítja a tökéletes megjelenést.

Mielőtt hozzáfognánk magához a sminktetováláshoz, közösen megtervezzük az elképzeléseidnek és egyéniségednek megfelelő formát és a színt, mely előre megmutatja, hogy fog kinézni a sminktetoválás. Rögtön ezután, ha a vendég tökéletesen elégedett a formával és színnel, csak ezt követően készítjük el a sminktetoválást.

Kinek ajánlott sminktetoválás
Sminktetoválással korrigálni lehet a szemöldök hiányosságait, ritkásságát vagy formáját úgy, hogy közben megőrizze természetességét. A szálazott technikával nagyon szép szemöldököt tudunk készíteni, így az állandó rajzolás és festés problémája megszűnik. Onnantól mindig szép lesz.
Ajkaink a nőiességünk fontos része. Minden nő azt szeretné, ha ajkai stílusához illően dúsak, nőiesek, formásak legyenek.
Az ajaktetoválással gyönyörű formát és színt adunk az ajkaknak. Ettől vendégeink minden percben vonzónak érzik magukat, hiszen tudják: ajkaik igazán nőiesek és ez nem rúzs, ami elkenődhet.
Aki nem elégedett szemeivel: egy jól kiválasztott egyéniségéhez megfelelő formával a szép szemek kiemelhetők, a hibák ellensúlyozhatók. Az apróbb szemeket nagyítja, a szép szemeket hangsúlyossá teszi. A szemhéjtetoválással minden reggel úgy ébredhetünk, hogy szemkontúrunk rendben van és máris alapsminket viselünk.
fájdalommentes sminktetoválás A sminktetoválás élettartama 3-5 év,
A választható színek skálája rendkívül széles, pl. szemre, szemöldökre közel 20-féle barna szín közül

A sminktetoválásnak káros hatásai nem ismertek, ám a hegesedési folyamat egyénenként változó. A seb gyógyulását körömvirág kenőcsel segíthetjük, ez egy teljesen ártalmatlan, gyógynövényes krém, amely egészen biztosan nem okoz allergiát.

Jó munkához három dolog kell.
Jól képzettnek szakember, ugyanis a sminktetoválás a legbonyolultabb kozmetikai terület. Ezen túl szükséges aprofi gép is. Harmadszor pedig minőségi festékekre van szükség, melyek garantálják az allergiamentességet, színtartóak és esztétikusak.

Sminktetováló festék amivel dolgozok. Prémium minőségűek, azaz stabil molekuláris szerkezettel rendelkeznek, ne tartalmaznak tartósítószereket és nehézfémeket.smink-sminkes-sminktetováló-sminkteroválás-sminktetovalas · Ha közvetlenül nyaralás elõtt szeretnénk „megszépülni”, érdemes legalább 4-5 héttel korábban megcsináltatni tartós sminktetoválásunkat, mivel a vékony sebesedés teljes gyógyulása 3-4 naptól 1-2 hétig terjed. Ez idõ alatt tilos szoláriumba, napra, vízbe menni!
· Sminktetoválás korrekció: amennyiben vastagítani, módosítani szeretnénk a kész kontúrokon, a beavatkozást követõ 28-30 nap múlva szükséges.Bejelentkezés-időpontkérés


Szemöldök
Szemhéj
Szájkontúr
Szájsatír
Száj félsatír
Orvosi tetoválás
Tetoválás eltávolítás
3d sminktetoválás
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Név:
Telefonszám:
E-mail:
Üzenet: