alakformálás zsírégetés

Alakformálás-zsírégetés testtekercselésA Compress testtekercselés természetes, növényi alapú hatóanyagokat tartalmaz. A COMPRESS nem helyileg kezeli a felületet, hanem az egész szervezetet munkára készteti, öngyógyító erőit aktiválja. A cellulitkezelés mellett vénás panaszokra (a visszerek és hajszálerek védelmére) is kiváló lehetőséget nyújt.

 • Narancsbőr kezelés, testkezelések kezelés>> • alakformálás zsírbontás

  Alakformálás zsírbontás


  Kötőszövet feszesítés és fenékemelés
  A készülék működése a reumatológiai és orvosi rehabilitációs kezelésekben már évek óta alkalmazott. Lényege az elektromos áram által kiválasztott izom-összehúzódás, ami alatt felgyorsul a nyirokáramlás. Ezen kívül fogyasztja az izmok közötti felesleges zsírszöveteket is, olyan, mint egy erőteljes edzés. Folyamatos kezelésnél az izom között zsírréteg, bomlásnak indul. Rövid idő alatt látványos javulás érhető el.

 • Alakformáló zsírbontás>> • terhességi csík-striák kezelése

  Terhességi csíkok eltüntetése


  Sokan keresnek fel bennünket a terhességük alatt a terhességi csíkok miatt, de nemcsak a terhes nőket érinti a kérdés. Az utóbbi időben nagyon szaporodnak az efféle problémák. A gyerekek gyors növekedésekor ugyanúgy megjelennek a striák. A táplálkozás mellett a gyors térfogat-növekedésben nyilván a különböző hormonális változásoknak is nagy szerepe van. Nagyon sokszor a konditermek látogatói fordulnak hozzánk, mert a különböző fehérjék és táplálék-kiegészítők, ill. a rendszeres izomerősítés hatására az izmok túl gyorsan nőnek meg, és ezzel a hirtelen térfogat-növekedéssel a bőr nem tud lépést tartani, kireped.

 • Terhességi csíkok, striák kezelések>> • narancsbőr ellen, narancsbőr infraszauna

  Infraszauna narancsbőr ellen  Az infraszaunák segítenek az csúnya cellulit (a gél-szerű csomók a bőr alatt, melyek nagyrészt vízből, zsírból állnak és megrekedtak a bőr alatti apró „zsebekben”) eltávolításában. Az európai szépségszalonok rendszeresen alkalmazzák a napi szauna kúrát a kezelések során. Mivel az infraszaunák sugárző hője akár háromszor mélyebbre hatol mint a hagyományos szaunáké, ezért sokkal hatékonyabbak.

 • Narancsbőr kezelés infraszaunával>> • lipolézer 2-3cm fogyás 1óra alatt

  Lipolézer Intenzív zsírbontás, karcsúsítás, alakformálás, Cellulit csökkentés, anyagcsere serkentés, bőrfeszesítés.


  A technológiáról

  A Lipo lézer technológia beavatkozást nem igényel és teljességgel fájdalommentes. A Lipo lézer alacsony frekvenciájú lézer technológiát már több mint 30 éve használja az orvos biológia. Az amerikai FDA (Food and Drug Administration) által elismert technológia A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből. Ez a folyamat nemcsak természetes, hanem szükséges is a szervezet számára. A lipo lézer egy 25-30 perces kezelés, melynek köszönhetően, akár 400-500 kalóriát is elégethetsz. Az eredmények általában már az első kezelés után mérhetőek.

  A következő területeken lehet jelentős eredményeket elérni a Lipo Lézerrel:


  Csípő és derék
  Has és alhas
  Hát (felső, középső és alsó része)
  Fenék és combok
  Felkar
  A Lipo Lézer segítségével, akár több területet is kezelhetünk egyszerre

 • Lipolézer helyi alakformálás>>
 • Kavitáció zsírbontás alkalmanként 2-3 centiméter

  Kavitáció zsírbontás alkalmanként 2-3 centiméter is leolvadhat a problémás testrészről.


  A legfrissebb kutatásoknak köszönhetően megszületett a kavitációs készülék, mely az ultrahang technológia legújabb generációja. A speciális frekvencián, 20-40 kHz-en működő ultrahang hullámok által keltett "kavitációs hatásnak" köszönhetően, egyedülálló módon képes a zsírsejtek bomlásának, "szétrobbantásának" előidézésére.

  SEBÉSZKÉS HATÉKONYSÁGÁVAL MŰTÉT KOCKÁZATA NÉLKÜL