infraszauna szépségszalonba

Infraszauna az egészségért és a szépségértAz infraszauna használatának leglátványosabb hatása: a bőr megfiatalítása. Az infravörös sugárzás kiválóan alkalmas a bőr vérellátásának serkentésére, ami döntő fontosságú a szép, fiatalos, puha bőr kialakulása szempontjából. A mélybe hatoló megtisztulás következtében a bőr megszabadul a szennyeződésektől és az elhalt sejtektől, ennek következtében az infraszauna használata kiküszöböli a bőr érdességét, zsengévé és lággyá teszi azt, erősíti rugalmasságát, javítja szerkezetét. Ugyanakkor alkalmas akne, ekcémák, pikkelysömör, égési sebek és egyéb bőrsérülések kezelésére, a nyílt sebeket is gyorsabban és kevesebb hegképződéssel gyógyítja.infraszauna fogyás, fogyás infraszaunával

Fogyás infraszaunában

30-40 perc alatt 600-800 kilokalóriát lehet elégetni! Összehasonlításul néhány sport kalória felhasználása, Kcal/órában: evezés vagy maratoni futás - 800, squash - 680, úszás vagy kocogás - 400, tenisz - 330, kerékpározás - 300, gyaloglás vagy golfozás - 200. Ezekből az adatokból is látható, hogy az infraszaunázással ugyanolyan gyors fogyasztó hatás érhető el, mint olyan megerőltető sportokkal, amelyeket csak rendkívül jó erőnléti állapotban lévő személyek tudnak űzni.

Infraszauna cellulit (narancsbőr)

megszüntetése: a cellulitisz a laza kötőszövet gyulladása, melynek következtében vízből, zsírból és salakanyagokból álló gélnemű réteg rakódik le a bőr alatt. Az infravörös sugárzás hatására a test izzadással megszabadul az említett káros anyagoktól, a bőr egyensúlyba kerül.zsírégető fógyókúra, sikeres fógyás, fógyókúrás recept, gyórs zsírégetés

Infraszaunázás a betegségmegelőzésre:

az immunrendszer erősítése sokkal hatékonyabb. Könnyebben elkerüljük az allergiát, megfázást, influenzát, egyéb megbetegedéseket. Ha a betegséget mégis megkapjuk, sokkal hamarabb kigyógyulunk belőle.

Infraszauna gyógyhatása :

az infravörös spektrumnak az a része, amelyet az infrakabin kisugároz, igen nagy számú terápiás hatást ölel fel. Az Általános Tájékoztató c. összeállításunkban soroltunk fel, a teljesség igénye nélkül számos olyan betegséget, amelyek gyógyítására az infravörös hő kabin kiválóan alkalmas. Az infravörös hő kabinok gyógyító hatásával foglalkozó külföldi orvosi szakirodalom igen terjedelmes.

Hetente 2-3 alkalommal ajánlott.

FONTOS!
a napi folyadékbevitel (szénsavmentes víz, vagy Lapacho-tea) minimum 2 liter a salaktalanítás, méregtelenítés érdekében. A megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék bevitelének hiányában az eredmény elmaradhat, a kiválasztás a vizelettel nem történhet meg, így más kiválasztó-szerven keresztül tör utat magának.

Ellenjavallat
Semmiképpen nem ajánlatos étkezés után szaunázni, valamint kerülni kell bizonyos betegségek esetén. Többek között epilepsziában szenvedőknek, vesebetegeknek, ízületi gyulladásos és súlyos szívbetegeknek komolyan árthat. Nem javallott hat éven aluli gyermekeket sem bevinni.

Kezelés időtartama:
35 perc
Ár: 2500FtAmit hozni kell: törölköző és ásványvíz.

  • Időpontkérés>>